Reîntâlnirea cu Octavian Tudorache s-a produs în 2017 și a însemnat întâlnirea multdorită cu creativitatea, noutatea și rigurozitatea. O colaborare perfectă și cu mult efect în ceea ce privește creșterea notorietății brandului Via Naturalia, dar și a numărului de clienți pe www.vianaturalia.ro, un magazin dedicat consumatorilor de produse bio din România. Video, newslettere, concursuri și statistici în tot ce înseamnă Social Media. O notă excelentă pentru inventivitate, creație și apetitul față de nou și cunoaștere demonstrat de Octavian la toate întâlnirile noastre bi-săptămânale și rapiditatea cu care le poate aplica, cu efect.
În final, dacă ar fi să încerc o frază care să sintetizeze colaborarea de mai sus, aceasta ar fi: Digi-tales - puntea ta către nou și eficiență.

Paul și Irina DolhăscuCEO & Manager || Via Naturalia Bio

Am lucrat - cu ceva ani în urmă - împreună cu fondatorul Digi-tales, Octavian Tudorache, și pot spune că viitorul său era deja luminos. Creativ, imaginativ, orientat atât spre afaceri, cât și spre oameni (o specie foarte rară), Octavian a făcut o carieră internațională impresionantă în marketing, ținând mereu în seamă noile căi de comunicare.

Dr. Cristina SimionManaging Partner || Tiny Griffon Gallery

Colaborarea cu Digi-tales a adus un plus de imagine extrem de important pentru un eveniment emblemă al orașul Iași – Semimaraton 2018, respectiv Semimaraton 2019. Imagini de impact, clip-uri dinamice, mesaje corecte pentru fiecare categorie de grup țintă vizat. Practic, succesul colaborării a constat în flexibilitatea și promptitudinea la care Digi-tales a răspuns solicitărilor, alături de produsele finale care au îmbinat imaginea foto sau video cu mesajele specializate. Un pachet complet pe care l-aș achiziționa oricând, pentru orice eveniment sau business.

Prof. Liviu Adrian MăgurianuManager Proiecte || Organizația Salvați Copiii Iași

Do you believe in fairy tales? We do! We are the team of PRING - Communication and Marketing Agency, and we believe in magic. And we also believe in upgrading our preferences: from fairy tales to Digi-Tales. Why? Because we like fairy tales with happy endings. And we also like beautiful projects becoming real and awesome people getting involved.
This is the story of Digi-tales, and we are delighted to be partners in this fantastic project.

Dr. Diana Sanda MihalceaCo-Founder & Communication Specialist || PRING

Octavian Tudorache

Digital Marketing Specialist | Digi-tales

Digital Marketing Specialist pentru SingTel Singapore;

Diplomă în Digital Marketing, Social Media, Customer Engagement, Planning & Analytics la Columbia Business School New York.

Facebook Trainer for Facebook Benelux

Diplomă în Negociation & Influence la MIT Sloan Executive School of Management.

Specialist în Marketing, Public Speaking, Social Media Strategy, SEO, Email Marketing, Video Production, Video Ads, English Translation.